TalkBiz.gr A Journey to Knowledge

Posted by Unknown on Κυριακή, Ιουνίου 15, 2014 with 1 comment
A Journey to Knowledge 

Το talkbiz αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο του We Talk About Business. Με τη δημιουργία του talkbiz ολοκληρώνεται μία προσπάθεια που ξεκίνησε από ένα προσωπικό μου όραμα τη διάχυση της γνώσης και την απρόσκποπτη πρόσβαση σε αυτή.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από μία ιδέα, όπως όλες οι προσπάθειες εξάλλου,  στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 με τη δημιουργία του blog We Talk About Business στο οποίο φιλοξενούνται άρθρα ακαδημαϊκού και μη περιεχομένου. Εννέα μήνες μετά την δημιουργία του, το We Talk About Business blog καταγράφει 14.000 views ενώ 6 στους 10 επισκέπτες επιστρέφουν ξανά!

Το blog πλαισιώθηκε από το We Talk About Business group στο Linkedin σχεδόν 2 μήνες μετά την δημιουργία του blog διατηρώντας τον ίδιο προσανατολισμό. Τη διάχυση της γνώσης!

Σήμερα η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται. Σε επίπεδο «εργαλείων» πρόσβασης! Η πορεία προς τη γνώση είναι συνεχής και αδιάκοπη. Με το talkbiz δίνεται η δυνατότητα σε όλους, ακόμα περισσότερο, να αποκτήσουν την πρόσβαση αυτή. Εκτός από τα άρθρα οι επισκέπτες του talkbiz έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής και πρόσβασης μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης σε έναν κατάλογο ηλεκτρονικών βιβλίων και άρθρων σχετικών με το Management, την Ηγεσία, το Marketing. Ο κατάλογος αυτός θα εμπλουτίζεται συνεχώς παρέχοντας στα μέλη του μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη προσβάσιμη από παντού όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε ήμερα!
 
Κλείνοντας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε και συνεχίζετε να στηρίζετε την προσπάθεια αυτή τόσο μέσα από το blog όσο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας στο We Talk About Business group του Linkedin. 


Το ταξίδι στη γνώση συνεχίζεται! Απολαύστε το!

Δημήτρης Τιμοθεάτος
Categories: , ,