«Αλφαβητάριο Υπηρεσιών» από τον Οδυσσέα Κόλλια

Posted by Unknown on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015 with No comments
Εκδόθηκε από τις εκδόσεις Σταμούλη το βιβλίο του Οδυσσέα Κόλλια «Αλφαβητάριο Υπηρεσιών». Ο Οδυσσέας Κόλλιας είναι σύμβουλος επιμόρφωσης και Ανάπτυξης Προσωπικού επιχειρήσεων, με εμπειρία είκοσι και πλέον χρόνων στην δια βίου και στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση. Έχει διδάξει σε πολλές εταιρίες, όπως: ε.ε.δ.ε., Κ.Ο.Ε. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ε.σ.ε.ε., ΣΕΛΠΕ, Carouzos, La Prairie, ΑΝΕΚ lines. Στο «Αλφαβητάριο Υπηρεσιών» καταθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνώμες των μαθητών του.

Το Αλφαβητάριο Υπηρεσιών είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στον εργαζόμενο, στον ελεύθερο επαγγελματία, σε αυτόν που πρόκειται να αλλάξει επάγγελμα, σε κάθε ένα που θέλει να βελτιώσει τον τρόπο που παρέχει τις υπηρεσίες του στους πελάτες του.

Συμπληρώνει το κενό που υπάρχει στην βιβλιογραφία όπου υπάρχουν βιβλία που απευθύνονται στους διευθυντές μεγάλων ή πολυεθνικών επιχειρήσεων ή αυτά που απευθύνονται στον εργαζόμενο λέγοντάς του τα «πρέπει» και τα «μη».

Είναι μια τομή ανάμεσα στην επιστήμη του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, τις τεχνικές των πωλήσεων και τις «συνταγές» της σωστής εξυπηρέτησης του πελάτη. Είναι ένα βιβλίο που αφορά την «συμπεριφορά» των πελατών και των καταναλωτών στην σύγχρονη κοινωνία!

Μέσα από τα 71 καλοσχηματισμένα κεφάλαια ο αναγνώστης συναντά οικείες του περιπτώσεις - σαν πελάτης ή σαν παροχέας υπηρεσιών- βρίσκοντας λύσεις σε απορίες του.

Το βιβλίο συνδέεται με το site www.servicesalphabet.gr όπου υπάρχει blog για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους αναγνώστες, τον συγγραφέα και οποιοσδήποτε άλλον επιθυμεί.