Συνεργασία SEVEN CHC με την Επιστημονική Ομάδα του Δρ. Δ. Γρηγοράκη

Posted by Unknown on Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019 with No comments
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία SEVEN CHC με την Επιστημονική Ομάδα του Δρ. Δ. Γρηγοράκη ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η SEVEN CHC εγκαινιάζει μια πολυδιάστατη συνεργασία με την εταιρία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, PhD Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη. Στόχος της συνεργασίας είναι η πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών για το σπουδαίο ρόλο των AQUA POWER THE VITAMIN WATER και των MY TEA tale τόσο στη διατροφή και στην προστασία της υγείας, όσο και στην ικανοποίηση των θέλω του σύγχρονου ανθρώπου μέσω της κατανάλωσης πλήρως διαφοροποιημένων και επωφελών μη αλκοολούχων ποτών.

Η SEVEN CHC στο πλαίσιο της αποστολής της αναπτύσσει & παράγει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών, οι ανάγκες των οποίων για υγεία, καλοζωία, αμεσότητα και απόλαυση αποτελούν το θεμέλιο λίθο κατά την διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης τόσο των AQUA POWER THE VITAMIN WATER όσο και των MY TEA tale!

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκδίδει το περιοδικό “Λόγω διατροφής” και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 σε επισκεψιμότητα portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό “λόγο διατροφής” και το ηλεκτρονικό περιοδικό “logodiatrofis.gr”, αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η συνεργασία της SEVEN CHC με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει συνολικές ενέργειες προβολής και επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό των AQUA POWER THE VITAMIN WATER και των MY TEA tale με στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητάς τους στα θέλω του σύγχρονου ανθρώπου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνεργασίας θα δημοσιευθούν επιστημονικά άρθρα του διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με σκοπό την ανάδειξη της υψηλής διατροφικής αξίας των προϊόντων, καθώς και της συνεισφοράς τους στην υγειά μας.
Categories: