Με Νέα εμφάνιση και Ηγεσία στην κατηγορία των Vitamin Water υποδέχεται το 2019 η SEVEN CHC

Posted by Unknown on Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2019 with No comments

Δελτίο Τύπου

Mε νέα περισσότερο φιλική προς τον καταναλωτή συσκευασία υποδέχθηκε το 2019 η σειρά AquaPowerΤheVitaminWaterτης SEVENCHC.

Το rebrandingπου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την GlobusBCχαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα και καθαρές γραμμές στην αποτύπωση του λογοτύπου ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποτύπωση χρήσιμων προϊοντικών πληροφοριών για τον καταναλωτή, όπως στην περιεκτικότητα σε βιταμίνες, στην απουσία ζάχαρης καθώς και στις βιταμίνες που περιέχονται σε κάθε συσκευασία AquaPowertheVitaminWater.

Πρωτιά όμως κατέγραψε το AquaPowerTheVitaminWater και στις επιλογές των καταναλωτών για το 2018. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IRIτο AquaPowerκατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βιταμινούχων νερών με μερίδια της τάξης του 60,4% σε αξία και 60,2% σε όγκο. Σε σχέση με το 2017 τα μερίδια του AquaPowerεμφανίζονται ενισχυμένα κατά 9 μονάδες σε όρους αξίας και κατά 18,3 μονάδες σε όρους όγκου.
Σημαντική επίσης είναι και η αύξηση της κατηγορίας συνολικά η οποία σχεδόν τριπλασίασε την αξία της σε σχέση με το 2017 ενώ η ίδια εικόνα καταγράφηκε και σε επίπεδο όγκου καταδεικνύοντας την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση των VitaminWaterστην ελληνική αγορά!

Σχετικά με τα αποτελέσματα αλλά και τη νέα συσκευασία τωνAquaPowerTheVitaminWater oΔημήτρης Τιμοθεάτος επικεφαλής και ιδρυτής της SEVENCHCδήλωσε σχετικά:

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση των συσκευασιών των προϊόντων μας, η εταιρική μας φιλοσοφία μας προτρέπει να κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα την πρακτικότητα της για τον άνθρωπο. Η νέα συσκευασία του AquaPowerTheVitaminWaterδεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από την κεντρική μας φιλοσοφία. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας δικαιώνει όλους, τόσο εμάς στην SEVENCHC όσο και τους συνεργάτες μας στην GLOBUSBC τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την φροντίδα που επιδεικνύουν στο σύνολο των προϊόντων μας.

Το πρώτο παραγόμενο στην Ελλάδα VitaminWaterπρώτο και στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών και συνώνυμο της κατηγορίας! Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε άμεσα με τη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των AquaPowerTheVitaminWater να διαπιστώνουμε ότι το AquaPowerTheVitaminWaterτοποθετήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές στην πρώτη θέση της κατηγορίας! Η προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο βραβείο που θα λάβουμε ποτέ!. Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε το 2016 με συνέπεια και πάντα με αξιόπιστα και επωφελή προϊόντα με γνώμονα τον Άνθρωπο!

www.sevenchc.com
Categories: