Η Συμφωνική των Πωλήσεων από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Posted by Δημήτρης Τιμοθεάτος on Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016 with No comments

Δημήτρης Τιμοθεάτος
Η Συμφωνική των Πωλήσεων 


Η Συμφωνική των Πωλήσεων αποτελεί ένα βιβλίο οδηγό. Ένα βιβλίο που συνδυάζει την επι- στημονική γνώση με την πράξη καταδεικνύοντας με γλαφυρό τρόπο ότι η θεωρία μπορεί να μεταφερθεί και να εφαρμοστεί αυτούσια. 

Ο συγγραφέας αποφεύγοντας τη χρησιμοποίηση πολύπλοκων επιστημονικών όρων κάνει εύκολα διακριτό ότι η πώληση όχι μόνο αποτελεί ένα στοιχείο της καθημερινότητάς μας αλλά επίσης ότι σε επιχειρησιακό επίπεδο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες προόδου μιας και είναι ο συνδετικός κρίκος των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους.

Βιογραφικό σημείωμα:

Ο Δημήτρης Τιμοθεάτος γεννήθηκε στην αθήνα το 1973. είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και Marketing. επίσης, κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους με ειδίκευση στο Marketing, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί τόσο στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών όσο και στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. επί τρία συναπτά έτη υπήρξε επισκέπτης ομιλητής στα μεταπτυχιακά προγράμματα του οικονομικού Πανεπιστημίου της αθήνας.

Επίσης, έχει εργαστεί ως στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές καθώς και ελληνικές εταιρείες κατέχοντας τις θέσεις του εμπορικού διευθυντή, του διευθυντή πωλήσεων, του διευθυντή Customer Marketing και του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας.

Η επιτυχής του έκβαση ως στέλεχος επισφραγίστηκε από τρία εθνικά βραβεία και ένα πανευρωπαϊκό, στο πλαίσιο εταιρικών βραβεύσεων. στο ίδιο πλαίσιο επιλέχθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Cherie Blair, με έδρα το Λονδίνο, ως Business Mentor, βοηθώντας επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Τα κύρια επιστημονικά του ενδιαφέροντα άπτονται των τομέων της ηγεσίας, της στρατηγικής, του Marketing και των Πωλήσεων, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει για τα εναλλακτικά συστήματα Διοίκησης. αναφορικά με τους τομείς αυτούς εστιάζει κυρίως στην πρακτική εφαρμογή τους και έχει συγγράψει πλήθος σχετικών άρθρων.


Categories: , ,