Καλώς Ήρθατε!Σκοπός του We Talk About Business είναι η διάχυση της γνώσης καθώς επίσης και η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την καθημερινή επιχειρηματική πρακτική.  Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο αυτό δεν θα περιορίζονται σε συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, π.χ Marketing.
Στόχος είναι η φιλοξενία όλων των λειτουργιών μίας επιχείρησης και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη βέλτιστη λειτουργία μέσα από την απρόσκοπτη  συνεργασία όλων των τμημάτων.
Στο παρόν ιστολόγιο θα φιλοξενούνται  άρθρα ακαδημαϊκής φύσης και μη καθώς επίσης και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που προκύπτουν από την καθημερινή πρακτική.
Σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργά μέλη και να συμβάλλετε και εσείς στη βελτίωση της επιχειρηματικής καθημερινότητας.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και φιλοδοξούμε το ιστολόγιο αυτό να αποτελέσει ένα δημιουργικό βήμα για όλους όσους "αθλούνται" στον επιχειρηματικό στίβο!

Δημήτρης Τιμοθεάτος Author We Talk About Business
Web site: www.dragonsteam.eu 


Είναι πραγματικά μοναδικό να μπορείς να μοιράζεσαι τις ανησυχίες και σκέψεις σου σε ένα χώρο που γνωρίζεις ότι θα δεχτείς μόνο καλοπροαίρετη κριτική, με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τις - πολλές φορές κοινές με του άλλους - απόψεις σου. Τέτοιες ανιδιοτελείς προσπάθειες πραγματικά λείπουν από το ελληνικό επιχειρείν.

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μας προσπάθεια και αποστολή.  Να προσφέρουμε όχι μόνο την αποκτηθείσα γνώση μας αλλά και να δίνουμε βήμα για να γίνουμε παραγωγικότεροι.
Καλώς ήρθατε στο We Talk About Business! 


Χάρης Μπαϊλας Co- Author We Talk About Business